Professionel Motoroptimering

Support : info@atm-performance.dk

C H I P T U N I N G

Kunne du tænke dig at være med i ATM´s internationale Dream Team?

Vi vokser eksplosivt og søger flere som kunne tænke sig at arbejde med motoroptimering og chiptuning, på et professionelt niveau.

Vi søger forhandlere

Vil du starte dit eget tuningfirma, eller er du iforvejen aktiv indenfor bilvservice, bilsalg, foliering, reperation eller lign. og vil udvide dit kundesegment og produktsortiment? Vi søger forhandlere i hele landet som vil være med og tage del i vores visioner. Med ATM som software Master, har du en organisation i verdensklasse, som udvikler, tester, krypterer al software inden den frigives. Vi bruger udelukkende original værktøj fra brancheførende virksomheder. Supporten er i en klasse for sig, som du har adgang til 24/7.


Detta er en fantastisk mulighed, hvis du kunne tænke dig at arbejde indenfor tuningindustrien.


Vi klær dig godt på:

ATM Grunduddannelse (foregår i Malmö, Sverige)

Partnerpakke bestående af af alt du behøver for at komme igang.

Alle vores partnere gennemgår en grunduddannelse, som består af teknisk gennemgang af hardware, software, databasesøgning, kabling, kodning, feljsøgning, effektmåling, OBD/BDM/BENCH, ECU/MCU/TCU mm.

Ydermere gives løbende kontinuerlig teknisk udvikling og support, for at sikre at alle aspekter i vores arbejde udføres på en sikker og professionel måde. Alle vores partnere bliver ATM diplom certificeret.


Der kræves en investering på DKR 35.000;- Som skal betales ved underskrivelse af kontrakt.


Vi lægger stor vægt på vores kerneværdier, og det er netop derfor, vi er kommet så langt med at opbygge vores brand. Vi ønsker at blive en af de største og bedste tunere i verden med vores brand, og det kan kun opnås med stærke og erfarne partnere.


Intresseret? Så sender du en mail til info@atm-performance.dk med en beskrivelse af hvem du er, hvor du bor og gerne lidt om din erhvervserfaring, så vender vi hurtigt tilbage!